Pentru supa:
- fierbi toate zarzavaturile in apa cu sare;
- cand sunt fierte,le strecori si dai ceapa deopare; restul de zarzavat il pasezi cu blenderul vertical ;
- subtiezi crema astfel obtinuta cu bulion si supa de zarzavat;
Pentru topping:
- tai ardeiul gras in cubulete mici, dupa care il calesti putin impreuna cu porumbul (pana se inmoaie) in tigaia wok(ceramica);
- amesteci ardeiul si porumbul cu restul ingredientelor;
- pui supa la incalzit la foc mic;
- servesti calda,alaturi de topping si,eventual,crutoane.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii