Se maruntesc biscuitii la robot, apoi se amesteca bine cu untul topit si miezul de nuca.
Se maruntesc biscuitii la robot, apoi se amesteca bine cu untul topit si miezul de nuca. Se toarna si se intinde in forma cu margine detasabila, se niveleaza cu o lingura. Pe marginea formei se asaza jeleurile ovale din fructe, una langa alta, pe toata lungimea.
Se mixeaza frisca bine si cand incepe sa se intareasca, se adauga si smantana. Se hidrateaza gelatina in 100 ml apa rece, apoi se topeste la bain marie si se adauga in frisca. Se incorporeaza si fructele maruntite de ananas, apoi se toarna peste blatul de biscuiti.
Se lasa peste noapte la frigider.
Se caramelizeaza zaharul, apoi se adauga miezul de nuca maruntit si se amesteca bine. Se trage de pe foc, apoi se adauga si oul batut bine, amestecand continuu si cu putere pana obtinem un amestec moale care se toarna peste prajitura. Se mai lasa 15 minute la frigider, apoi se poate felia.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii