Capsunele curatate si spalate le pasez cu blenderul vertical, dar nu de tot. Se adauga zaharul,se pune vasul pe foc mare, amestecand mereu sa nu se lipeasca de fundul vasului; dupa 20 min de fiert se pune intr-o farfurie o lingurita din gem se lasa la frigider cateva minute, iar daca gemul este bine legat,se adauga zeama de lamaie iar dupa 1-2 clocote se opreste focul, se pune gemul fierbinte in borcane curate, se infileteaza bine capacele, apoi se depoziteaza la camara.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii