Se pune la fiert 1/2 l apa intr-o oala mai mare, cand fierbe se adauga corcodusele bine spalate (nu va speriati ca nu sunt acoperite de apa, ele se inmoaie imediat daca le amestecam). Dupa un sfert de ora oprim focul si le lasam sa se raceasca. Cand s-au domolit, le trecem prin ciur, aruncand doar samburii.
Punem pasta rezultata la fiert, cand a scazut adaugam zaharul si mai fierbem pana cand picaturile puse pe o farfurie se tin bine.
Gemul este nemaipomenit de aromat si de … gustos.
Am trimis reteta la "Site Administrator" in incheierea unui articol, dar nu am primit niciun respuns si ... trece vremea corcoduselor.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii