Se taie pepenii in bucati mici, apoi se zdrobesc bine, si se pun la fiert cca o ora, sa se evapore apa, timp in care se ia spuma formata pe deasupra.
Se lasa la racit.
Se amesteca cele trei plicuri de Gelfix cu un kg de zahar, se pune peste pepene si se aduce la fierbere. Se lasa cca 5 min sa fiarba, se ia spuma care se formeaza, apoi se adauga celelelate 3 kg de zahar, si se amesteca cu grija.
Se pune gemul fierbinte in borcane, nu se mai adauga nimic, deoarece Gelfix-ul contine conservant.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii