Prunele spalate,curatate de samburi,se pun intr-un tuci cu zaharul pe foc,se amesteca sa nu se lipeasca,pana-si lasa suc iar dupa 20min.se opreste focul iar dupa ce s-a racit se paseaza prunele cu blenderul vertical,se adauga miezul de nuca taiat cu cutitul,se fierbe 20-30min,se adauga zeama de lamaie iar dupa 2-3clocote se opreste focul.
Se pune gemul fierbinte in borcane curate,se infileteaza capacele,se tin sprijinite pe capace 20min,apoi se depoziteaza la camara.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii