Zarzarele se spala si se scot samburii ,se aseaza pe un prosop pentru a se scurge apa se lasa cam juma de ora dupa eu am taiat zarzarele in bucati si le am stropit cu juma de lamaie.Am pus zaharul intr-o oala peste care am turnat 100-150 gr de apa am pus la foc 5-6 minute pana cand sa dizolvat zaharul si sa facut un sirop.Cand sa format siropul am adaugat fructele si le fierbem iar cand se formeaza spuma o luam si avem grija sa nu dea pe aragaz e bine a nu pleca de langa gem .Este gata cand punem pe o farfurie bobilele le dam la rece iar ele raman intacte atunci gemul e legat.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii