Pulpele de pui le taiem in cubulete, le punem intr-un castron, iar peste ele ingredientele toate pentru marinada. Amestecam totul bine si dam la frigider pentru 20 de minute.
Ingredientele pentru sos le amestecam pe toate intr-un castron si le lasam deoparte. Ceapa verde o taiem in bucatele lungi de 5 cm, separam partea alba de partea verde, partea alba o vom folosi la inceput, iar partea verde o vom folosi la sfarsitul prepararii.
Tecile de ardei iute uscat le rupem in 2 bucati, daca vrem mancarea mai iute, folosim si semintele de ardei, daca nu dorim atat de picant, aruncam semintele. Tocam si usturoiul.
Intr-o tigaie prajim bucatile de pui in ulei incins,
dupa ce au capatat o culoare aurie, le scoatem si le lasam deoparte.
In wok incingem o lingurita de ulei si adaugam usturoiul, ardeii iuti si partea alba de la ceapa, calim totul cateva secunde, apoi adaugam si bucatile de pui prajite.Mai lasam pe foc aproximativ un minut pana se imbina aromele cu puiul, apoi adaugam sosul de tomate format mai devreme. Dupa cateva secunde sosul se ingroasa, luam wok-ul de pe foc caci este deja gata!
Adaugam si partea verde de la ceapa si servim
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii