Tai vanata, cartofii, dovlecelul in cubulete mici, ardeii grasi in fasii subtiri, ceapa solzisori si morcovul rondele.
Carnea se prajeste in putin ulei si se condimenteaza (sare, piper, cimbru).
Se caleste vanata pana se inmoaie in ulei, se adauga ardeii grasi. Se amesteca in continuu pentru a nu se lipi. Cand se inmoaie ardeii se pune dovlecelul, apoi ceapa, cartofii si in final morcovul. Se condimenteaza (atentie la sare) si se caleste amestecul pana se inmoaie bine legumele. Se pune bulion, se mai amesteca putin si se adauga 2 cani apa (cat sa cuprinda legumele) si carnea.
Se mai lasa pe foc vreo 20 minute, timp in care se amesteca.
Cand se opreste, se presara patrunjelul tocat fin.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii