Mai inati ne ocupam de carne........dezosam pieptul de pui,indepartam pielea iar apoi fiecare piept de pui il taiem in doua .Crestam carnea din loc in loc si o condimentam cu sare , piper si marar uscat.Stropim totul cu putin ulei de masline si dam la rece cat timp ne ocupam de legume.
Deci urmeaza legumele........cartofii,dovlecelul,pastarnacul,ardeiul, fasolea,se curata,se spala si se taie dupa bunul nostru plac.
Intr-o tava se aseaza toate legumele de mai sus ,amestecate. Mai adaugam mini-carotele,usturoiul intreg si rondele de lamaie.Stropim totul cu ulei de masline,condimentam cu sare,piper si rosmarin uscat.
Deasupra asezam bucatile de carne si turnam vinul si o cana cu apa.
Acoperim vasul cu o folie de aluminiu si dam la cuptor pentru circa 50-60 min dupa care indepartam folia ,diluam in putina apa pasta de tomate si o adaugam in tava.Dam iarasi la cuptor si mai lasam circa 15-20 .min.
Se scoate tava din cuptor,asezonam cu patrunjel verde.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii