Ceapa taiata marunt impreuna cu ardeiul tocat cubulete si morcovii taiati rondele se distuie cu uleiul, putina sare si apa.
Intre timp taiem dovlecelul cubulete si punem orezul la umflat(pe jumatate).
Cand legumele din tigaie s-au facut pe jumatate punem dovlecelul si mai adaugam apa. Mai lasam 10 min si punem rosiile si orezul umflat, aproape fiert. Mai lasam doua minute si punem si vanata coapta si tocata. Punem sare/ vegeta dupa gust si o lgta cu zahar.
Dupa ce stingem aragazul, mai lasam cu capac ghiveciul inca 10 min.
Sa aveti pofta mare!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii