Ceapa taiata marunt impreuna cu ardeiul tocat cubulete si morcovii taiati rondele se distuie cu uleiul, putina sare si apa.
Intre timp taiem dovlecelul cubulete si punem orezul la umflat(pe jumatate).
Cand legumele din tigaie s-au facut pe jumatate punem dovlecelul si mai adaugam apa. Mai lasam 10 min si punem rosiile si orezul umflat, aproape fiert. Mai lasam doua minute si punem si vanata coapta si tocata. Punem sare/ vegeta dupa gust si o lgta cu zahar.
Dupa ce stingem aragazul, mai lasam cu capac ghiveciul inca 10 min.
Sa aveti pofta mare!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii