Legumele se curata, se spala si se taie potrivit.
Intr-o cractita incinsa se adauga ceapa tocata, morcovul taiat si apoi restul legumelor.
Se lasa in jur de 5 minute, apoi se acopera cu apa, se adauga busuioc, cimbru, sare si piper si se lasa sa fiarba la foc mic.
Spre final se adauga patrunjelul tocat si se mai lasa cateva minute.
Ghiveciul de legume se serveste cald.
S-aveti pofta !
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii