Autor:
Dya_Dy (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 25 iunie 2016
Ingrediente
1 kg pulpă de porc, 2 ardei capia roşii, 2 ardei graşi verzi, 2 morcovi mari, un dovlecel, 2 cartofi mari, o bucată de ţelină, 2 bucăţi de păstârnac, 3-4 cepe albe, câteva roşii, o vânată, o mână de păstai, pătrunjel proaspăt, 200 ml suc de roşii, Sare după gust
Dificultate: Medie | Timp: 5h
Mod de preparare
Tăiem carnea în cuburi potrivit de mici, o stropim cu puţin ulei (două linguri), o aşezăm în vasul slow cooker-ului şi setăm timpul pentru o oră jumătate folosind funcţia high.
Adăugăm apoi legumele tăiate în rondele/cuburi potrivite, sărăm după gust şi colorăm cu suc de roşii.
Acoperim vasul şi setăm timpul pentru o oră jumătate, folosind funcţia high, fără a mai ridica capacul în tot acest timp.
Se serveşte cald. Poftă buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume cu carne la slow cooker" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Slow Cooking
Curata hribii, spala-i bine si taie-i bucati;
Toaca usturoiul si ceapa verde marunt;
Incinge uleiul
2 voturi
0 comentarii
1h 10 min
Curatam legumele, ceapa o tocam marunt, iar morcovul rondele subtiri si taiate pe jumatate. In vasul
2 voturi
0 comentarii
3h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate