Se prajeste ceapa, se adauga morcovii si patrunjelul taiati felii subtiri, se calesc toate, se pune o cana de apa calda si cind fierbe, se adauga mazarea boabe si condimentele .
Se acopera si se lasa la fiert cam 15 minute.
Intr-un vas ceramic, se rastoarna legumele care s-au inmuiat, se pune orezul spalat si apoi se rastoarna peste ele continutul borcanului pus de toamna cu legumele enumerate mai sus . Daca mai trebuie, se mai adauga apa, ca sa aiba orezul loc sa fiarba.
Se da la cuptor pentru inca o jumatate de ora, se vor rumeni frumos deasupra si va fi foarte gustos.
In cazul in care este abundenta de legume proaspete atunci totul se pune in ordinea timpului de fierbere al legumelor si la sfirsit, totul la cuptor ca sa scada si sa se rumeneasca .Este bun simplu, rece sau ca si garnitura la ficatei de pui sau piept de pui.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii