Pentru ca vasul crock pot-ului se poate folosi si pe flacara aragazului l-am detasat de vas si l-am pus pe aragaz la foc mic. Am adaugat uleiul si ceapa taiata fideluta si am calit-o pana a devenit translucida.
Mutam vasul in slow cooker si adaugam dovleceii si vinetele taiate felii, ardeii taiati fasii si morcovii taiati rondele.
Completam cu apa cat sa le acopere. Adaugam sare si piper dupa gust
Punem capacul si setam la temperaturi slow pentru doua ore. Oparim rosiile, indepartam coaja si le taiem cuburi. Le adaugam in vas.
Adaugam bulionul si lasam sa fiarba inca 30 minute.
Punem ghiveciul in farfurii si presaram desupra patrunjelul verde tocat marunt.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii