Margarina se tine la temperatura camerei pentru a se inmuia,apoi se amesteca cu cacaua si zaharul pudra pana se omogenizeaza.
Intr-un vas se rupe in bucati mici checul si se insiropeaza foarte putin cu apa si esentele de rom,apoi se amesteca.
Compozitia obtinuta se amesteca cu crema de margarina si cacao, banana taiata cubulete ,apoi se portioneaza si se formeaza mici sfere,care se lasa la rece.
Ciocolata de menaj se topeste,se aromeaza dupa preferinte,se toarna calda peste globulete,iar apoi acestea se introduce la frigider pentru a se intari ciocolata.Se orneaza cu nuca de cocos sau diferite ornamente.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii