Fierbem cartofii curatati de coaja in apa cu sare,timp de 15 minute;
Ideali sunt cartofii cu coaja rosie pt preparrea gnocchilor;
Odata ce sunt fierti ii scurgem bine de apa si presam ca pt piure,trebuie sa-i lucram cat sunt fierbint;
Piureul obtinut se amesteca cu faina putin cate putin,deorece compozitia poate cere mai multa sau mai putina faina;
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii