Gnocchi ii fierbem 3-4 minute pana ce vin sus,ii luam cu un spumar ii amestecam cu ulei de masline,si ii dam deoparte;
Intre timp topim untul,adaugamcascavalul ras,branza dulce,topim totul la foc dulce,adaugam smantana si oprim focul;
Amestecam compozitia cu gnocchi pusi deoparte,ii asezam intr-o tava unsa si tapetata cu pesmet,deasupra presaram parmezanul si introducem totul la cuptorul cald 200°C timp de 20 minute;
Servim cald cu parmezan si piper ras ;
Pofta buna!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii