Eu pregatesc gnochi cu cartofi (1kg) fierti, dati prin masina de tocat, la care se adauga 300g faina si 2 galbenusuri, sare, nucsoara si ft putin ulei (aici am folosit cartofi albastri de import). Faceti o coca tare din care rupeti o bucata pe care o alungati pe un fund de lemn presarat cu faina pt a nu se lipi, iar cu un cutit taiati bucati mici dupa placerea fiecaruia.
Se fierb in apa sarata, se scot cu un spumar in momentul in care vin sus si se condimenteaza cu sucul dorit. Se pune intr-o tigaie uleiul, usturoiul si dovlecelul taiat subtire feliute pe lungime, adugati racii decojiti, rosiile decojite si caiti pt putin timp, adaugati vinul, lasati sa vapore, iar la sfirsit patrunjelul condimentati gnochi.
Sunt deliciosi si lejeri - ca sa nu se lipeasca intre ei, puneti ulei de masline in momentul fierberii!!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii