1 Dupa ce aplbusurile sunt separate de galbenusuri ,acestea se pun inr-o cupa si se amesteca spuma .
2 Intr-o alta cupa se amesteca galbenusurile cu laptele proaspat si untul topit
- se adauga zaharul pudra dupa care incorporam faina care a fost amestecata cu praful de copt si sarea si amestecam pana se omogenizeaza cu mixerul
cand s-a amestecat adaugam albusul de ou cu o spatula de sus in jos pana se incorporeata tot albusul,avem grija sa nu scada volumul albusului
se coc intr-un aparat special de goffre ,timp de 3 -4 minute
se servesc cu gem ,toping de ciocolata sau doar cu zahar pudra (sunt indeale pentru micul dejun)(din aceasta compozitie ies cam 14 bucati)
pofta buna!!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii