Acest aluat este pentru 6 portii.
Faina, zaharul , praf de copt, bicarbonatul si sarea se amesteca.
In lapte se pun galbensurile cu zaharul vanilat si o lingura de zahar, se adauga si untul topit, dar nu tot, se mai lasa pentru uns aparatul(vreo 2-3 linguri poti sa lasi). Acestea se amesteca bine.
Acest continut se toarna peste faina si etc.... si amesteci.Se bat albusurile si le pui peste aluat.
Se pune aparatul la incalzit si il ungi cu unt. Pui aprox un polonic si le ti aprox 2-3 min.
Le pudrezi cu zahar pudra...sau pui pe ele gem..sau le servesti cu fructe.
Se servesc calde!
Pofta buna!
Pentru mai multe retete, vizitati blogul meu: wwww.bunataticulinare.wordpress.com
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii