Gogosari aperitiv. Branza, sunca si maslinele, taiate cubulete mici, se pun intr-un bol; se umplu pana la treisferturi gogosarii curatati de cotoare si seminte
Branza, sunca si maslinele, taiate cubulete mici, se pun intr-un bol; se umplu pana la treisferturi gogosarii curatati de cotoare si seminte, cu amestecul de branza, sunca si masline, deasupra in fiecare se pune cate o lingura cu ulei,se sparge cate un ou, se condimenteaza cu sare ,piper, se pun gogosarii intr-un vas uns cu unt si se lasa la cuptor pana se coaguleaza oul
Se serveste pe farfurie gogosarul alaturi de ingredientele care au ramas nefolosite.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii