Gogosarii se spala, se indeparteaza cotoarele si se taie felii sau se lasa intregi dupa gustul fiecaruia.
Se pun la fiert toate ingredientele mai sus mentionate. Cand apa incepe sa fiarba se introduc gogosarii, rand pe rand pentru a se inmuia putin.
Se scot usor cu spumiera si se pun direct in borcane. Compozitia se toarna peste gogosari asa fierbinte si se leaga bine borcanele. Se acopera pana a doua zi pentru a se raci lent. Se depoziteaza borcanele la rece si veti avea avea gogosari pana in vara.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii