Se spala gogosarii si se taie bucati mari, indepartandu-se semintele. Puneti la clocotit apa, otetul, sarea, zaharul si condimentele, apoi adaugati plicul de pikant fix si opariti pe rand gogosarii taiati cate 2-3 minute, lasati-i apoi sa se racoreasca putin.
Puneti borcanele bine spalate si uscate intr-o cratita cu apa la foc mic pana se incing, umpleti-le cu gogosari, apasand pe ei ca sa fie bine indesati si turnati deasupra zeama clocotita. Opariti apoi frunzele de visin, asezati-le deasupra, umpleti cu zeama pana la refuz, agitati putin borcanele ca sa iasa bulele de aer, completati si strangeti bine capacele.
Dati borcanele la sterilizat intr-un pat de perne si paturi pana a doua zi, apoi le puneti in camara.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii