Spalam gogosarii, ii curatam de seminte, apoi ii taiem fasii groase cam de un deget.
Intr-o cratita mare (de preferat una care stiti ca nu lipeste), la foc potrivit, punem tote ingredientele pentru sos si amestecam continuu pana da in cateva clocote. Adaugam gogosarii si mai lasam pe foc pana sosul ii acopera (10-15 minute). Punem compozitia in borcanele spalate si bine uscate, apoi acoperim borcanele cu folie alimentara si punem capacele cat sunt inca fierbinti.
Nu este nevoie sa sterilizam.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii