Gogosarii se spala, se curata de seminte si de cotoare si se taie felii. Se amesteca intr-o oala mare(10l)zaharul, otetul si sarea apoi se pun si gogosarii feliati. Se amesteca bine cu o paleta sau o lingura de lemn. Se adauga cateva foi de dafin, 1-2 linguri de boabe de piper, 1-2 linguri boabe de mustar si se lasa de pe o zi pe alta, amestecand mereu in ei. Ziua urmatoare se pun in borcane spalate, feliile de gogosari, se adauga radacina de hrean curatata si taiata bastonase subtiri si se toarna peste ei zeama care au lasat-o in oala. Se inchid borcanele cu capac si se pun in camara.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii