Gogosele de iaurt

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Gogosele de iaurt

Ingrediente

  • 175gr faina
  • 130gr iaurt sau smantana
  • 1 lingurita de sare
  • 2,3 linguri de parmezan sau orice branza mai sarata sau cascaval ras foarte fin
  • 2,3 linguri de apa

Mod de preparare

Este o reteta superrr simpla pe care o puteti prepara intr-o clipa.Intr-un bol se amesteca faina(eu am folosit faina pt aluat de pizza care contine un praf de drojdie uscata)impreuna cu sarea si parmezanul.Se incorporeaza iaurtul si se amesteca pana se face o coca.Lingurile de apa se adauga pe rand doar daca este necesar.Se framanta coca 5-10 min.Se lasa sa se odihneasca cc o jumatate de ora.Se intinde pe o masa cu un praf de faina (ca sa nu se lipeasca) de grosimea unui deget si se fac gogoselele cu un pahar.Se prajesc in ulei incins la foc mic.Se scot pe hartie absorbanta.(avand in vedere ca am folosit faina pt aluat de pizza au iesit mai pufoase ca de obicei)Sunt delicioase!!Sper sa va placa!!POFTA BUNA!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise