gogosele frantuzesti cu miere si scortisoara-reteta rapida

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
gogosele frantuzesti cu miere si scortisoara-reteta rapida

Ingrediente

  • 150ml apa sau lapte
  • 75ml ulei
  • un praf de sare
  • 150 g faina
  • 3-4 oua
  • 100 g sirop fructe sau miere sau zahar vanilat
  • ulei ptr prajit
  • scortisoara.

Mod de preparare

se pun impreuna la fiert:apa uleiul sarea.cand au dat in clocot se toarna faina si se amesteca repede pana se desprinde aluatul de pe vas.vasul se da la o parte si dupa ce s-a racit putin se adauga pe rand ouale amestecand bine dupa fiecare.cu o lingura inmuiata in ulei se iau bucati mici din aluat,se pun intr-un vas cu ulei infierbantat si se prajesc pana ce se rumenesc se pot unge cu sirop de fructe sau cu miere si se tavalesc in scortisoara sau se pudreaza cu zahar vanilat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise