Gogosele umplute

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
Gogosele umplute

Ingrediente

  • Aluat:
  • 500 ml lapte
  • 3 oua (batute putin)
  • 6 linguri ulei
  • 4 linguri zahar
  • 1 lingurita extract vanilie
  • coaja rasa, de la 1 lamaie
  • un praf sare
  • 1 kg faina
  • 10 g drojdie uscata
  • Umplutura:
  • 800g dulceata de capsuni
  • zahar farin pentru pudrat
  • ulei de palmier pt prajit

Mod de preparare

Punem ingredientele pentru aluat, in aparatul de paine, exact in ordinea enumerata mai sus. Proramam pentru framantat si dospit, iar cand aluatul este gata, il rasturnam pe masa de lucru, usor infainata.

Impartim aluatul in doua parti, intindem cate o foaie de 0,5 cm grosime si taiem cercuri cu ajutorul formei (vezi foto). In mijlocul fiecaruia punem cate o lingurita de dulceata si presam. Gogosile astfel obtinute, le asezam pe o planseta unsa cu putin ulei, pana terminam tot aluatul.

Intr-o tigaie de teflon, incingem uleiul de palmier si coacem gogosile, pe ambele parti, la foc moderat. Le scoatem pe prosop absorbant, dupa care le servim simple sau pudrate cu zahar farin.

Sant delicioase atat calde cat si reci.

Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise