Ingrediente
Aluat:, 500 ml lapte, 3 oua (batute putin), 6 linguri ulei, 4 linguri zahar, 1 lingurita extract vanilie, coaja rasa, de la 1 lamaie, un praf sare, 1 kg faina, 10 g drojdie uscata, Umplutura:, 800g dulceata de capsuni, zahar farin pentru pudrat, ulei de palmier pt prajit
Dificultate: Medie | Timp: 2h
3 voturi
Mod de preparare
Impartim aluatul in doua parti, intindem cate o foaie de 0,5 cm grosime si taiem cercuri cu ajutorul formei (vezi foto). In mijlocul fiecaruia punem cate o lingurita de dulceata si presam. Gogosile astfel obtinute, le asezam pe o planseta unsa cu putin ulei, pana terminam tot aluatul.
Intr-o tigaie de teflon, incingem uleiul de palmier si coacem gogosile, pe ambele parti, la foc moderat. Le scoatem pe prosop absorbant, dupa care le servim simple sau pudrate cu zahar farin.
Sant delicioase atat calde cat si reci.
Pofta buna !
Lia Maria (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2013
Ma bucur ca va plac si voua...va multumesc pentru aprecieri !
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2013
Ce frumoase sunt!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2013
Tare dragute sunt...
constanta proca (Chef de cuisine) , 04 noiembrie 2013
Trebuie incercate neaparat !
COSTEO (Chef de cuisine) , 26 septembrie 2013
Ce bine arata si gustoase sunt,yammy!