Gogosele umplute

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
medie
Gogosele umplute

Ingrediente

  • -260ml apa
  • -80ml ulei
  • -sare
  • -200g faina
  • -4 oua

Mod de preparare

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se cu telul bine, bine pana se duc toate cocoloasele. Se lasa la racit si se incorporeaza pe rand cele 4 oua. Se pune compozitia intr-un cornet whatever (al meu s-a rupt si am pus in niste pungi de unica folosinta pentru ornat prajituri luate de la Carrefour-de aceea au iesit cam mari)si se spriteaza gogoselele. Se introduc in cuptor si se coc 30-40 minute timp in care nu se deschide cuptorul deloc pentru ca se lasa gogoselele.Dupa ce se racesc se taie un capacel mai sus de jumatate (nu pana la capat) si se umplu cu icre, branza cu marar, etc...

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise