Intr-o craticioara se pune vinul la fiert,iar cand a dat in clocot se adauga untul,oprim focul si amestecam pana se topeste.Cand s-a topit untul adaugam faina amestecand foarte bine pana se formeaza aluatul.
Dupa ce aluatul s-a racit,se adauga ouale pe rand si amestecam pana se omogenizeaza.
Se formeaza gogosele de diferite forme si marimi.
Intr-un ibric punem mierea,zaharul,apa,miezul de nuca si fierbem pana se formeaza siropul.
Separat intr-o farfurie,castronel amestecam zaharul pudra,scortisoara si miezul de nuca macinat pentru ornat.
Intr-o tigaie incingem uleiul si prajim gogoselele pe ambele parti.
Dupa ce s-au prajesc gogoselele,acestea se trec prin sirop,apoi se tavalesc prin amestecul de zahar pudra, nuca,scortisoara si se aranjeaza pe platou.
Siropul care ramane il puteti turna putin cate putin deasupra gogoselelor care sunt deja aranjate pe platou...
Sunt bucuroasa ca mi-au iesit atat de bune, ca sa va pot impartasi si voua aceasta noua reusita...
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii