Se dizolva drojdia, untul, sarea si zaharul in laptele caldud,. Se adauga ouale, vanilia si incet, incet faina. Se framata si se lasa sa creasca. Se intinde o foaie groasa cam de 50 cm si se fac formele cu un pahar apoi se pune cate o lingura cu gem in formele facute,si se da jumatatea de foaie peste si taiem cu paharul gogosile. Punem ulei intr-un tuci cat sa inoate gogosile si se tin 20 de secunde pe fiecare parte.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii