Caiselor li se scot samburii si pielitele si se paseaza la mixer. Ouale se bat spuma cu zaharul si peste ele adaugam caisele mixate. Biscuitii faramitati ii punem peste aluat impreuna cu zaharul vanilat si omogenizam. Daca caisele au fost zemoase si compozitia nu are consistenta putem adauga 2 linguri de gris.
Din acest aluat luam cu lingura unsa in ulei si formnam gogosi pe care le prajim in ulei incins. Se servesc caldute, eventual garnisite cu zahar vanilat.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii