Intr-un bol se amesteca faina cu zaharul, sarea si drojdia uscata. Se adauga treptat laptele caldut, uleiul, extractul de vanilie si se incepe framantarea . Tot acum se adauga si frutele de goji taiate in doua si se continua framantarea pana se obtine un aluat care nu se mai lipeste de maini.
Se acopera vasul cu un servet si se lasa la dospit intr-un loc cald si ferit de curent, pana cand isi dubleaza volumul. Pe masa de lucru tapetata cu faina se intinde o foaie de aluat si se decupeaza cercuri. Se acopera cu un servet si se lasa sa creasca aproximativ 10 minute.
Gogosile se rumenesc in baie de ulei de palmier, lasand cam 1 minut pe fiecare parte, apoi se scot pe un servet de bucatarie pentru a se scurge surplusul de ulei. Ciocolata se rupe bucati se amesteca cu frisca lichida si se topeste pe baie de aburi.
Se glazureaza fiecare gogoasa cu ciocolata, se decoreaza cu goji si se serveste cu mare pofta!!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii