Gogosi cu dovleac. Intr-un castron se bat ouale cu sare, zahar, coaja rasa de lamaie si portocala, drojdia inmuiata in putina apa calda, vinul, piureul de dovleac, apoi faina adaugata cate putin, aluatul trebuie sa fie moale,sa poata fi luat cu lingura.
Intr-un castron se bat ouale cu sare, zahar, coaja rasa de lamaie si portocala, drojdia inmuiata in putina apa calda, vinul, piureul de dovleac, apoi faina adaugata cate putin, aluatul trebuie sa fie moale,sa poata fi luat cu lingura.
Se acopera castronul cu un prosop de bucatarie iar dupa ce si-a dublat volumul,se ia cu lingura trecuta prin ulei din aluat si se pune in baie de ulei incins dupa care se reduce focul pentru a fi patrunse in interior;dupa ce s-au rumenit,se scot pe hartie de bucatarie apoi se pudreaza cu zahar si se servesc;au un gust extra!!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii