Gogosi cu flori de salcam

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
ridicata
Gogosi  cu flori de salcam

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1 kg de faina
  • esenta de vanilie
  • o ligurita de bicarbonat de sodiu
  • o lamaie
  • 4-5 linguri de zahar
  • un plic de zahar vanilat
  • flori de salcam
  • 400 ml de lapte
  • ulei pentru gatit

Mod de preparare

Batem ouale cu zaharul apoi punem faina "in ploaie" pana ce obtinem o pasta, apoi adaugam restul de ingrediente, o lingurita de vanilie bicarbonatul stins. Bicarbonatul il stingem cu o lingurita de zeama de lamaie. Punem laptele si amestecam pana obtinem un aluat pufos, il punem intru -un vas si il lasam la crescut. Dupa ce a crescut punem foaia pe un blat si il intindem, apoi cu un pahar cu gura in jos facem rondele. Dupa ce am spalat florile de salcam si le-am stors bine de apa le dam prin aluat. Facem rondele si le punem intr-un ceaun cu uleiul incins. Dupa ce am facut gogselele le pudram cu zahar vanilat. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise