Drojdia se inmoaie cu sarea in apa calduta si se amesteca cu faina si uleiul. Se lasa 10 minute si se intinde o foaie subtire, subtire. Se lasa inca 10 minute si apoi se taie dreptunghiuri de cca. 5-6 cm. Se pun la prajit la foc iute. Calde se presara cu zahar vanilat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii