Preparati un baitz pentru friptura din uleiul de masline, mustar, condimente pentru friptura, paprika si putin cimbru. Carnea de porc se feliaza (cam 1 cm grosime) si se da prin baitzul de condimente, apoi se lasa minim jumatate de ora la rece. Carnea de pui se condimenteaza cu concentrat, cimbru, paprika si piper si se lasa la rece, tot jumatate de ora. Carnatii se prind cu scobitori in spirale mici, ondulati sau alte forme.
Puneti pe gratar intai carnatii, scoatet-i pe un platou garnisit cu salata verde si rosii. In continuare procedati la fel cu carnea de porc si cea de pui pana se rumenesc frumos. Inainte de a le duce la masa mai puneti-le o data pe gratar pe toate, suprapuse, ca sa fie fierbinti si sa se combine aromele.
Puteti sa preparati gratarul Party acasa sau la picnic. Fiecare serveste ce pofteste, cu mustar, muraturi, salate, mujdei, etc.
Pofta buna.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii