Ingrediente
1-1,2 kg pulpe si piept de pui, 700 g carnati subtiri de porc, 1 kg cotlet/ceafa/pulpa de porc, 1 lingurita mustar, 2 linguri ulei de masline, cimbru, paprika, sare, piper, concentrat de pui sau ciuperci, condimente pentru gratar
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 45 min
9 voturi
Mod de preparare
Puneti pe gratar intai carnatii, scoatet-i pe un platou garnisit cu salata verde si rosii. In continuare procedati la fel cu carnea de porc si cea de pui pana se rumenesc frumos. Inainte de a le duce la masa mai puneti-le o data pe gratar pe toate, suprapuse, ca sa fie fierbinti si sa se combine aromele.
Puteti sa preparati gratarul Party acasa sau la picnic. Fiecare serveste ce pofteste, cu mustar, muraturi, salate, mujdei, etc.
Pofta buna.
Doina Varga (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009
Multumesc mult, Costy.
costy1969 (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009
buna domnule,ce mai,apetisant,merge oricand indiferent de sezon.felicitari.
Doina Varga (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2009
Am mai facut in week-end, am fost la Orsova, la cuscrii.
mirey (Chef de cuisine) , 04 octombrie 2009
Cum sa nu ne placa?!Mie una...imi vine sa mananc pozele...
Doina Varga (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009
Multumesc mult. Ma bucur ca va place.
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009
Minunat.
Doina Varga (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009
Multumesc mult.
mac myra (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009
Doamna felicitarile mele.Pregatati doar bunatati.Toate retetele iti lasa gura apa.Si prezentarea este foarte frumoasa.Felicitari din suflet.
Doina Varga (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009
Va multumesc. Am facut acest gratar pentru oaspetii care au fost la nunta. Fiecare a mancat ce a vrut.
flori de piatra (Chef de cuisine) , 17 septembrie 2009
Apetisante....
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009
Doina, tu ma faci sa ies de aici.Imi lasa gura apa si mi se face poftaaa!!!!
maria mihalache (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009
Tare gustos trebuie sa fie.