Autor:
Sidy (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 01 iulie 2008
Ingrediente
Bucati de cotlet taiate cam de un deget grosime, , cartofi facuti piure sau prajiti, frunze de salata verde,, o rosie.
Dificultate: Medie | Timp: 40 min
Mod de preparare
Cotletul se bate bine , se condimenteaza si se prajeste pe gratar, pe ambele parti.
Se serveste cu pireu de cartofi si se orneaza cu frunze de salata si rosie.
Se poate servi cu mujdei de usturoi sau ardei copti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar cu cartofi si salata verde" nu uita sa-i faci un
review
Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat
Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider
9 voturi
6 comentarii
35 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 28 noiembrie 2009
Mmmm ce bunatate!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 septembrie 2009
Bunnnnnn...A venit mirosul de gratar pana la mine!!!