Gratar cu garnitura de ceapa cu branza

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Gratar cu garnitura de ceapa cu branza

Ingrediente

  • carne pt gratar
  • 7-8 cepe mari
  • 500 gr de branza de oaie
  • 10 gr branza topita
  • 70 gr unt
  • ulei
  • sare piper condimente

Mod de preparare

Se toaca ceapa cat mai marunt(un robot de bucatarie e un ajutor perfect).Ceapa se caleste in unt si ulei pana ce este lucioasa.Adaugam apa cat nivelul cepei si o lasam sa fiarba(trebuie sa iasa ca o pasta s-au un piure)daca este nevoie mai adaugam apa,trebuie sa fiarba cam 40 50 minute.La sfarsit adugam branza de oaie pana se omogenizeaza,amestacam pana sa topeste toata branza.Adaugam barnza topita,mai fierbem 1 minut si o luam de pe foc.

Carnea poate sa fie pentru toate gusturile,grtatar,friptura,ceafa,cotlet sau muschi.Se serveste cu ceapa turnata peste carne.Simplu si foarte gustos.Merita incercat...eu am pus la reteta o friptura de vita savuroasa;bineinteles.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise