Se curata cartofii si se taie in patru, apoi se pun la fiert in apa cu sare si frunze de patrunjel.
Se bat feliile de gratar si se condimenteaza dupa gust.
Se incinge o tigaie, se pune putin ulei si se pun la prajit feliile de carne. Dupa cca 2 min, se intorc feliile si se aseaza rondelele de ceapa rosie pe gratare, se sareaza se se mai pune putin piper pe ceapa. Dupa ce bucatile de carne s-au prajit pe o parte, se iau cu grija rondelele de ceapa, se intoarce carnea pe partea cealalata, si se aseaza din nou rondelele de ceapa pe carne. La final, se intoarce carnea din nou cu fata in jos, cu tot cu rondelele de ceapa, pentru a se praji putin si ceapa.
Se servesc fie cu cartofi, sau macaroane, sau cu o alta garnitura de legume, dupa preferinte.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii