Reteta postata pe: 24 iulie 2011
Ingrediente
1 kg cotlet de porc cu os(ceafa de porc cu os), 200 ml vin alb(roşu), 100 ml apa minerală, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Într-un vas se pun grătarele la marinat, grătarele se pot cresta pentru a fi mai bine pătrunse. Peste ele se pune vinul şi apa, se pune un capac peste vas şi se lasă la frigider 1-2 ore.
Între timp se face focul, când jarul este pregătit se aduc grătarele care se condimentează, sunt gata în aproximativ 20 de minute.
Se servesc cu cartofi în jar, si salata de sezon.
Poftă bună.
Daca ti-a placut reteta noastra "Grătar de porc marinat în vin" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Retete la gratar
Din toate ciupercile le alegem pe cele mai frumoase si taiem din ele, pe lung, cate 10-15 feliute
0 voturi
0 comentarii
30 min
Speli vanata,rosiile si deovlecelul,cureti ardeii grasi,ciupercile si cepele,apoi tai vanata si dovlecelul
5 voturi
2 comentarii
2h 20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate