Pulpele de pui se dezoseaza se condimenteaza ,la fel si aripioarele.Se pun intrun vas se acopera cu folie si se lasa sa se odihneasca cam o ora.Ardei se taie in fasii mari(in 4-5 ),morcovul se taie rondele groase,ceapa se taie in jumatate.se pun legumele intru-n bol se condimenteaza si se toarna un pic de sos de ardei iute(se poare si mai mult dupa gust)se lasa cam o ora la macerat.Penrtu acest gratar aveti nevoie de o Paleta cleste pt gril (vezi poza).Prima data se aseaza legumele, bucatile de slania ,cateva feli de morcov,jumatatea de ceapa.Peste legume se aseaza carnea de pui,peste carne se pune ardeul si catva bucati de slanina si se inchide clestele.Acest gen de gril se prajeste la caldura indirecta trebuie mai mult sa se coaca decat sa se prajeasca.Jarul de sub gril se desface in doua iar la mijloc se pune paleta pt gril.Se intoarce odata la 2 minute pana capata o culoare aurie.Se poate servi cu o maioneza de usturoi,o salata de varza dulce si o mana de cartofi pai.Pofta buna !
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii