Ingrediente
200g bacon taiat cubulete, 4-5 cartofi, 400g beschamela pregatita, 100g cascaval sau parmezan, 1 pachet mozzarella, un varf cutit curry, 100g smantana, 500g pasta, unt cam20g
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
8 voturi
Mod de preparare
In beschamela pregatita dar calda adaugam praful de cury,dupa care omogenizam bine;
Punem pastele la fiert,in apa fiarta cu sare,separat fierbem cartofii ,dar fara sa-i faramam,ii scurgem si ii punem la calit in unt topit ,impreuna cu baconul
Le calim,dupa care adaugam smantana si le dam deoparte;
Pastele fierte si scurse le amestecam cu sosul pregatit mai sus dupa care trecem la asamblare;
Ungem o tava cu putina beschamela,adaugam un strat de paste,dupa care un alt strat de beschamela si unul de paste,iar ultimul strat de beschamela ,parmezan sau cascaval ras si felii de mozzarella;Saram pepam introducem la cuptor cam 25-30 minute dupa care se poate servii!
-pofta buna!
lumi (Chef de cuisine) , 01 decembrie 2009
bune pastele si bine gratinate!