Guguluf cu morcovi

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Guguluf cu morcovi

Ingrediente

  • 250 gr faina
  • 250 gr morcov ras
  • 150 gr alune de padure
  • 150 gr zahar
  • 100 gr stafide
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 plic praf copt
  • 4 oua
  • 250 ml ulei
  • esenta rom

Mod de preparare

Amestecam faina, zaharul, scortisoara, stafidele hidratate in putina apa calduta cu zahar si esenta de rom, alunele maruntite, morcovul ras si praful de copt. Ouale se amesteca bine impreuna cu uleiul, dupa care se adauga peste restul ingredientelor si se omogenizeaza amestecul.Turnam compozitia in forma de guguluf si dam la cuptor la foc mediu. Facem testul cu scobitoarea.

Cand checul este copt se scoate din forma si se las asa se raceasca. Glazuram cu ciocolata topita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise