Guguluf din conopida cu piept de pui si cascaval

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie
Guguluf din conopida cu piept de pui si cascaval

Ingrediente

  • 1 piept pui dezosat
  • 1 conopida
  • 5-6 oua( depinde cat de mari sunt)
  • 150 g cascaval
  • 250 ml smantana
  • 1 legatura patrunjel verde
  • rosii cherry
  • sare
  • piper
  • boia
  • o lingurita unt

Mod de preparare

Desfacem conopida in buchetele, o spalam bine si o punem in apa clocotita cu sare , pentru 5 minute sa fiarba , apoi strecuram apa de pe ea.

Pieptul de pui il taiem cuburi, il asezonam si il amestecam apoi si cu putin patrunjel verde proaspat tocat.

Ouale le batem bine cu sare,piper , apoi adaugam smantana si amestecam sa se omogenizeze.

Ungem forma siliconata de guguluf cu unt si punem in ea 1/3 din ouale batute cu smantana.

Asezam apoi jumatate din cuburile de carne iar peste ele conopida fiarta.Radem jumatate din cascaval si presaram patrunjel verde deasupra.

Punem peste toate inca 1/3 din compozitia de oua batute cu smantana adaugam cuburile de carne ramase, conopida si cealalta parte de oua cu smantana. Radem cascaval deasupra, presaram cu cascaval razuit si patrunjel verde si dam forma de guguluf la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade C pentru aproximativ o ora pina se rumeneste mancarea deasupra.

Scoatem guguluful din cuptor si il lasam 10 minute sa se odihneasca, apoi punem o farfurie peste el si cu o miscare rapida rasturnam guguluful cu susul in jos pe farfurie.

Il ornam cu rosii cherry si patrunjel verde , apoi se poate servi asa simplu sau cu o lingura cu smantana alaturi.

Pofta mare !

Daca doriti mai multe poze , le gasiti la mine pe blog:

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2012/06/guguluf-din-conopida-cu-piept-de-pui-si.html

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Mancaruri cu carne

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta

Carnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Salata de primavara cu oua

Salata de primavara cu oua

Reteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....

Salata de primavara cu oua
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise