autor:

Liliana

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gulas de vita

Autor: Liliana (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 octombrie 2019

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Liliana (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 octombrie 2019

Ingrediente
800 g pulpă de vită, 200 g morcov tăiat roadele, 400 g cartofi tăiat cubulețe, 200 ceapă tăiata cubulețe, 200 g roșii tăiat cubulețe, 30 g boia de ardei dulce sau picant la alegere, 50 ml ulei, sare după gust, 200 g zarzavat verde:, pătrunjel, țelină, mărar taiate marunt, 10 g piper negru proaspăt măcinat, 100 g bulion , 4 căței de usturoi tăiat mărunt.

Dificultate: Medie Timp: 3h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Punem pulpa de vită, tăiată cubulețe mari, la fiert in oala minune pt 2 ore fără sare.

Căt fierbe carnea, intr-o oala punem uleiul, ceapa, morcovii, roșiile, cartofii si le călim un pic, după care adăugăm jumătate din zarzavat verde usturoiul si lăsăm la fiert pt 30 min.

După ce a fiert carnea, o adăugăm in oala unde am fiert zarzavatul cu tot cu zeama de la carne si punem la fiert pt 1 ora, la care adăugăm piperul, boia de ardei si bulionul.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Gulas de vita

Gulas de vita

Intr-o cratita punem grasimea (am folosit grasime de gasca) si cind s-a incins adaugam ceapa pe care

12 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Gulas de vita

Gulas de vita

De cand am gustat preparatul acesta in Budapesta m-am indragostit complet. Am incercat anul trecut

18 voturi    8 comentarii
5h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

3h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 800 g pulpă de vită
  • 200 g morcov tăiat roadele
  • 400 g cartofi tăiat cubulețe
  • 200 ceapă tăiata cubulețe
  • 200 g roșii tăiat cubulețe
  • 30 g boia de ardei dulce sau picant la alegere
  • 50 ml ulei
  • sare după gust
  • 200 g zarzavat verde:
  • pătrunjel
  • țelină
  • mărar taiate marunt
  • 10 g piper negru proaspăt măcinat
  • 100 g bulion 
  • 4 căței de usturoi tăiat mărunt.

Raporteaza reteta

Retete
de Liliana
Friptura de vita la cuptor

Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu

1 vot    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei umpluti cu conopida la cuptor Ardei umpluti cu conopida la cuptor

Conopida desfacută buchețele se fierbe 10 minute în apă cu sare; După ce s-a fiert, se scurge apa și se lasă la racit: Ardeii

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Portofele de ardei kapia cu carne tocata, ciuperci si cascaval Portofele de ardei kapia cu carne tocata, ciuperci si cascaval

Se maruntesc ciupercile si se pun la calit in putin ulei de masline alaturi de carnea tocata. Se toaca ceapa verde si usturoiul foarte

8 voturi    1 comentariu
45 min
Aperitive
Teriyaki cu vita si brocoli(mancare japoneza)
Cookie Settings